Hjem  |  Kontakt  |  Sitemap
 
 
Ny kranbil
 
 
Godkjent av DNV
 
 
ROV TJENESTER
Vår LBV150 ROV er spesialbygget for å kunne operere i trange og vanskelige plasser som normalt vil være uttilgjengelig for en dykker slik som sjakter, rørledninger o.l.

ROV'en som kan operere ned til 150 meter er utstyr med fargekamera, sort/hvitt kamera som gir bedre kontraster på betong og i mørket, gripearm samt kraftig lyskaster som følger kamera.

Bruk av ROV vil i de fleste tilfeller være både kostnads- og tidsbesparende kontra et fullt dykkelag ved inspeksjoner og etterkontroller av rørledninger, luker o.l. ROV gir også fordelen at oppdragsgiver kan overvåke inspeksjon i samarbeid med ROV-pilot på monitor.

Vår ROV er så kompakt og lett at den transporteres uten problemer til vanskelig tilgjengelige plasser da hele systemet fraktes i 2 kasser. Systemet drives på bare 2000 watt og kan dermed kjøres på et lite strømaggregat.

Inspeksjonsområder for ROV: Rørledninger/kabler - Skip - Luker/rørgater/sjakter - Kaier/broer

Alt arbeid blir nøye planlagt og utført i henhold til arbeidstilsynets forskrifter for arbeidsdykking, Best. nr. 511. Alt arbeid dokumenteres med video og stillbilder.

Print   
 
Ønsker du mer informasjon om Agder Dykk A/S - kontakt oss på telefon 97 08 20 56  eller p.r. mail.


Personvern/GDPR