Hjem  |  Kontakt  |  Sitemap
 
 
Ny kranbil
 
 
Godkjent av DNV
 
 
Om Agder Dykk A/S
Agder Dykk A/S er et dykkeselskap som utfører alle typer undervannsoppdrag. Selskapet ble stiftet i 1997 og er lokalisert i Arendal. Selskapet innehar sertifisering for "In Water Survey" utstedt av Det Norske Veritas.
 
Vi utfører en mengde forskjellig arbeid i samarbeid med entreprenører, kraftverk, kommuner, skipsagenter, rørleggere, forsikringsselskaper mm.  Arbeidet blir dokumentert med skriftelig rapport samt med video og stillbilder der det er ønskelig.

Agder Dykk A/S utfører oppdrag knyttet både til havet og innlandet. Firmaet har 2 arbeidsbåter rigget for dykking - begge med kran/vinsj. Av annet utstyr finnes kranbil, flere alu-lettbåter, flåter samt biler for å kunne tilpasse en dykkebase for det aktuelle oppdrag. 

Agder Dykk A/S utfører utfører alt dykkearbeid iht. Arbeidstilsynets forskrift nr. 511 for dykking og undervannsarbeid. Alt personell som er involvert i dykkeoperasjoner innehar gyldige sertifikater og helseattester utstedt av Arbeidsdirektoratet. Ved arbeid med rør og kabler har selskapet egne rørleggere som er ADK-1 sertifisert. Selskapet har også et bredt kontaktnett i bransjen for å innhente spisskompetanse der det er nødvendig.

 
 


Print   
 
Ønsker du mer informasjon om Agder Dykk A/S - kontakt oss på telefon 97 08 20 56  eller p.r. mail.


Personvern/GDPR